Vuosien saatossa kuva-arkistoni on kasvanut laajaksi. Valokuvien aiheina ovat mm. talvi- ja kesäaktiviteetit, porot, kesä- ja talvimaisemat Lapista sekä tietenkin Joulupukki. Arkistokuvani löytyvät Suomen suurimman kuvatoimiston STT-Lehtikuvan kuvakaupasta, jossa on jo noin 10 000 valokuvaani. Jos haluat tutustua arkistoon tai tarvitset kuvan tietystä aihepiiristä eikä sinulla ole STT-Lehtikuvan tunnuksia, ole yhteydessä! P. 040-7769706 tai kuva@kaisasiren.fi ja kerro toiveesi ja tarpeesi. 

Joulupukin porotokka valokuva arkistokuva Kaisa Sirén

Vahva valokuva elää pitkään ja omaa monta käyttötarkoitusta. Parhaat porot, huskyt, Joulupukki-kuvat ja paljon muuta löytyy täältä postikorteissa! Selaa valikoimaa klikkaamalla allaolevaa kuvaa. Lue samalla minkälaisissa olosuhteissa valokuva on syntynyt. Voit tilata kortteja  lisäämällä ne ostoskoriin.

Kaisa Sirén postikortteja
 

Poronnahka on unelmanpehmeää. Harva on saanut sitä hypistellä, mutta ne jotka ovat, eivät unohda tuntemusta koskaan. Upeat poronnahkaiset Art on Sofa -sohvatyynyt ovat uniikkia lappilaista käsityötä. Olen valinnut niihin parhaita valokuviani, ja tekstiiliartesaani Eila Puhakka on viimeistellyt jokaisen yksilölliseksi teokseksi. Jokaista kuvaa on vain 30 kpl, ja kun ostat sohvataulun, saat kyseisen valokuvan tarinan kauniin kortin mudossa.

Lisäksi kaupassa on saatavilla kelokehyksissä olevia poronnahkaisia valokuvatauluja.

Art on Sofa -poronnahkatyynyt design

Vapaa-ajalla teen taidetta maalaamalla sekä valokuvaamalla. Näitä maalauksia ja kehystettyjä valokuvateoksia voi selata rovaniemeläisen taideryhmä ArtILOn galleriasta. Mikäli ihastut johonkin galleriassa olevaan teokseen, ota minuun yhteyttä osoitteeseen kuva@kaisasiren.fi

Akvarellimaalaus Tunturi 2 Kaisa Sirén maalaus taide

Verkkokaupan lisäksi tuotteita on saatavilla jälleenmyyjiltä. Lista muista myyntipisteistä löytyy tästä.

Toimitusehdot voit lukea tästä

Lappilainen valokuvaaja. 

Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, +358-40 776 9706, kuva@kaisasiren.fi. Y-tunnus 1751842-0

© 2019 Valokuvaaja Kaisa Sirén.