Vahva valokuva elää pitkään ja omaa monta käyttötarkoitusta. Parhaat porot, huskyt, Joulupukki-kuvat ja paljon muuta löytyy täältä postikorteissa! Selaa valikoimaa klikkaamalla allaolevaa kuvaa. Lue samalla minkälaisissa olosuhteissa valokuva on syntynyt. Voit tilata kortteja  lisäämällä ne ostoskoriin.

Kaisa Sirén postikortteja

Osta taidevalokuviani laadukkaissa portfoliolaatikoissa tai poronnahalle tulostetuissa unelmanpehmeissä sohvatyynyissä. Tai hanki itsellesi huivi, jollaista ei taatusti ole muilla.

Vapaa-ajalla teen taidetta maalaamalla sekä valokuvaamalla. Näitä maalauksia ja kehystettyjä valokuvateoksia voi selata rovaniemeläisen taideryhmä ArtILOn galleriasta. Mikäli ihastut johonkin galleriassa olevaan teokseen, ota minuun yhteyttä osoitteeseen kuva@kaisasiren.fi

Akvarellimaalaus Tunturi 2 Kaisa Sirén maalaus taide

Vuosien saatossa kuva-arkistoni on kasvanut laajaksi. Valokuvien aiheina ovat mm. talvi- ja kesäaktiviteetit, porot, kesä- ja talvimaisemat Lapista sekä tietenkin Joulupukki. Arkistokuvani löytyvät Suomen suurimman kuvatoimiston STT-Lehtikuvan kuvakaupasta, jossa on jo noin 10 000 valokuvaani. Jos haluat tutustua arkistoon tai tarvitset kuvan tietystä aihepiiristä eikä sinulla ole STT-Lehtikuvan tunnuksia, ole yhteydessä! P. 040-7769706 tai kuva@kaisasiren.fi ja kerro toiveesi ja tarpeesi. 

Joulupukin porotokka valokuva arkistokuva Kaisa Sirén

Verkkokaupan lisäksi tuotteita on saatavilla jälleenmyyjiltä. Lista muista myyntipisteistä löytyy tästä.

Toimitusehdot voit lukea tästä

Lappilainen valokuvaaja. 

Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, +358-40 776 9706, kuva@kaisasiren.fi. Y-tunnus 1751842-0

© 2019 Valokuvaaja Kaisa Sirén.