top of page

Tietoa meistä

Freelancer valokuvaaja Kaisa Sirén Lappi
Kaisa Sirén

Olen rovaniemeläinen lehtikuvaaja toimialueenani Lappi. Minue kiehtoo valokuvauksen mahdollisuus pysäyttää aika ja tallentaa hetki. Jo nuorena halusin opiskelemaan visuaalista alaa. Ensimmäinen työpaikkani paikallislehdehdessä oli unelmien täyttymys. Valokuvaamiseen tuli kuitenkin tauko, kun muutin Lappiin ja työskentelin matkailualalla. Valokuvaajaksi palasin vuonna 2004

 

Valokuvaus on intohimoni enkä unohda sitä vapaa-ajallakaan. Teen sielunmaisemaani näkyväksi ICM-tekniikalla, joka tulee sanoista Intentional Camera Movement eli tarkoituksellinen kameran liikuttelu. Kuviani on julkaistu monissa lehdissä, sekä minulla on ollut yksilö- ja ryhmänäyttelyitä Suomessa ja ulkomailla. Olen neljästi vuodessa ilmestyvän ICMPhotoMag e-lehden toimituksen jäsen, ICMPhotoMag Network -yhteisön ja ICM Photo Academyn perustajajäsen, ja opetan ICM-kuvausta sekä netissä että kasvokkain.

Minulla on myös studio & galleria Villa Vinkkeli, jossa järjestän taidetapahtumia.

Olen Suomen Kuvajournalistit ry:n sekä Suomen Journalistiliitton jäsen.

 

Sähköposti: kuva@kaisasiren.fi 

Puhelin: +358 40 776 9706 

Laura Haapamäki

Assistenttini Laura on hyvä kuvakäsittelyssä ja saa RAW-kuvat nopeasti käyttökuntoon. Hän ymmärtää hyvin painoteknologian ja verkkojulkaisujen vaatimukset. Koulutukseltaan Laura on graafinen suunnittelija. Laura osaa myös kuvata, ja voimmekin molemmat tulla kuvaamaan tilaisuuksiin, joissa tarvitaan kaksi valokuvaajaa.​ Laura pystyy myös ottamaan ja käsittelemään videoita.

 

Lauralla on myös oma kuvituksia tuottava yritys ja hän harrastaa taidetta, joogaa ja videopeliä. Käy katsomassa Lauran taidetta kotisivuilla.

Sähköposti: assistentti@kaisasiren.fi

Puhelin +358 40 149 7122

Ylioppilaskuvaus Kaisa Sirén studio muotokuva
Tilaa minut

• Tunnen Lapin ja sen maisemat, valon ja ihmiset.
• Olen Lapissa. Säästät matkakuluissa.
• Autan löytämään myös haastateltavat ja toimittajan.
• Suomen lisäksi palvelen asiakkaitani myös ruotsiksi, saksaksi, ranskaksi, englanniksi, italiaksi ja espanjaksi.

• Valokuvastudiossani Villa Vinkkelissä Rovaniemellä voin kuvata myös markkinointikuvia.

Seuraa minua Facebookissa ja Instagramissa

Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen kuva@kaisasiren.fi tai puhelimella

+358 40 776 9706!

Opening & Closing Slide_pienni.jpg
Kiinnostaako luova valokuvaus?

Teen yhteistyötä ICM-valokuvaukseen (eli kameran tarkoitukselliseen liikautukseen valotuksen aikana) keskittyvän ICMPhotoMag -lehden kanssa. Meillä on myös ICM-kuvauksesta kiinnostuneille tarjolla jäsensivusto, jossa on paljon ohjeita, inspiraatiota ja tehtäviä. Lue lisää täällä.

Katso myös ICMPhotoAcademy, jossa on itseopiskelukursseja eri tasoisille ICM-kuvaajille, portfoliokatselmuksia, mentorointia ja inspiraatiota.

academy_banner.jpg

Elämänmakuisia ja korkealaatuisia kuvia ja kuvauspalveluja. Yhteistyö Kaisan kanssa on sujuvaa, ammattimaista ja jopa hauskaa. Suosittelen lämpimästi.

- Johanna Oksanen, STT-Lehtikuva

Kari Väänänen lehtikuva Kaisa Sirén
Imetysrauhaa valokuva Kaisa Sirén
Arctic Warriors valokuva tuotekuva Kaisa Sirén

Kaisa Sirénin upeat kuvat ovat osa Imetysrauha 2015-kampanjaamme. Hänellä on taito tallentaa arjen keskellä (kotioloissa tai luonnossa) hetkiä, joissa näkyvät tunteet ja tunnelmat, luontevina ja aitoina. Ammattilainen, jonka kanssa on helppo työskennellä.

- Jaana Wikgren, Ensi- ja Turvakotien liitto

Valitsemme Kaisan valokuvaajaksemme, sillä hän todellakin tuntee Pohjoisen.

- Ilkka Kauppinen, Arctic Warriors  

bottom of page