top of page

toimitusehdot

Maksutavat

Kun haluat ostaa kaupan tuotteita, poimi ne ostoskoriin ja tee tilaus. Mikäli haluat maksaa Paypalilla, mainitsethan sen tilauksessasi. Saat pian sähköpostiisi vahvistuksen tilauksesta. Lasku tulee myöhemmin sähköpostissa. Tuotteet postitetaan sen jälkeen kun olet maksanut sinulle lähetetyn laskun.

 

Arvonlisävero

Kaikki tuotekaupan tuotteet sisältävät joko 10% tai 24% arvonlisäveroa. ALV-kanta näkyy laskussa ja tuotesivulla.

 

Toimituskulut

 Tilaaja maksaa aina postituskulut tilauksensa vastaanotettaessa. HUOM! Tilaajalahjana maksamme toimituskulut aina Suomeen tilattaessa!

 

Toimitusaika

Tuotekaupasta tilatut tuotteet lähetetään teille Suomeen viimeistään 2 vuorokauden sisällä tilauksesta/ laskun maksusta. Jos tilauksenne on erittäin kiireellinen soita Kaisalle puh. +358-40-776 9706 niin lähetystä voidaan nopeuttaa. Toimitus myös muihin maihin lähtee myös 2 vuorokauden kuluessa maksutapahtumasta, mutta toimitusaika maasta riippuen voi olla 1-2 viikkoa tilauksesta.

Sopimusasiakkaat

Huomioimme aina sopimushintamme.

 

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

 

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

 

Kaisa Sirén pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Kaikki näiden sivujen kuvat ovat Kaisa Sirénin omistamia ja suojattu tekijänoikeuslailla. Voidaksesi käyttää näitä kuvia on sinun suoritettava osto. Näiden sivujen materiaalia ei saa kopioida, ladata tai ottaa minkäänlaiseen käyttöön ilman Kaisa Sirénin lupaa.

Luontokuva Kaisa Sirén kivirakka
bottom of page